Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A rengetegben

Kalapál a szíve? Furcsán veszi a levegőt? Nem tudja miért rohadt hangos a ketyegője? A kezében is remeg a mobil ha a hátán fekszik , és a mellkasán nyomkodja?

Vegyen be káliumot , magnéziummal karöltve! Én és a testem kezdünk közös nevezőre jutni. Következő lépés a pulzusomhoz vezető úton egy okos óra beszerzése lett. Van pár kritérium aminek meg kell felelnie. Az első ilyen pont az , hogy IOS-hoz is passzoljon, a második , hogy mérje a pulzust . A harmadik pedig az , hogy 50€-ból meglegyen mert ha elhiszitek ha nem , rohadt csórók vagyunk . Minden pénz elmegy valahová, és mivel lakást keresünk oda kell kimenteni az utolsó huncut centet is, hogy a kauciót  , vagy esetleges foglalót le tudjuk rakni, persze teljes berendezést a lábtörlőtől- a mosógépig hitel nélkül meg tudjuk venni. 

Tehát vissza az órához, ami egy okos karkötővé szelídült . Új divat ez , az elején mindegyik drága, majd tudjuk pár hónap múlva ránkzúdúl a bőség zavara , onnantól lesz jobb is , olcsóbb is , de nekem most kell tudnom mindent . Lelkem nyugalmát csakis ez hozhatja meg . Mindegyikben van valami kivetni való , de végül megtalálom az igazit ! Rendelés, fizetés , szállítás ... várakozás. Na most már nyugodtan hátra lehet dőlni hölgyeim és uraim , a pulzus meg lesz  mérve!  Újra harmóniába kerülök magammal . Hinné azt az ember , hogy diétázni bárki tud , mert csak kevesebbet kell enni, na meg egészségeset... öko-bio ami szintén ugyanolyan rossz , mint a nem öko-bio társai , mivel egekbe röpíti az inzulint. Sokszor még magasabb szénhidráttartalmú,mint mezei társai és mivel elhiszed , hogy ez tényleg jót tesz , mert rá van írva , így addig eszed amíg van előtted . Majd egyszer nézd meg a makro tápanyag táblázatát. Ígérem ki fog esni a szádból a falat . Főleg mikor jön a döbbenet , hogy napi 3-4000 kalóriát is képes vagy megenni 5-600 g ch-val úgy, hogy hiszed ez egészséges, persze hinvén' azt már is kevesebbet eszel . Gyümölcslevek, és gyümölcsök, a cukrok, bármiféle kalória tartalmú édesítők ugyanezek. Hát át vagyunk vágva, mint szar a palánkon .Csak állunk , mint Ábel a rengetegben.Ugye, hogy nem mindegy mit takar a kevesebbet evés? Tiszta bonyodalom ez az egész diéta dolog, de ezekről majd később.
Jól döntöttem , hogy a diétát folytattam. Ekkor még nem tudtam, hogy magamra rántottam az élet vizes vödrét azzal, ha ezt az egészet sikerre viszem , talán ha kérdeznek tőlem ,hogyan csináltam végig , akkor olyan lesz a zsírrol és az alacsony ch-ról beszélni nekik , pont mint a falnak.  Most màr a tornádó közepében vagyok , nem adhatom fel, tartozom magamnak ennyivel , hogy taposhassam a saját utam . Azt nem vallom, hogy élvezem a számolgatást, azt sem, hogy többet kell mosogatni, és hegyekben állnak a dobozokban a porciózott ételek , de ha ez az ára, állok elébe

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 13672
30 nap: 2051
24 óra: 52