Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Révben

 

 

Túl estem a kezdeti “tudás mustrán” most már véglegesen felvérteződtem, sütik jegelve, eritriol minimálisan engedélyezve, és a citromlé is. Apropó citromlé! A vese nagyon like-olja,vesekő képződést gátolja, mint már mondtam a diéta sikeressége nem ezen fog múlni. A pincelakásunk mellett levő kiscsirkék köszönik, jól érzik magukat , ahogy a gazdájuk is, mérhetetlen bűz árasztja el a folyosót, és hallhatom felnőtt emberek gügyögését az embriókhoz. Hol áll az én mese bringám ? Pont a keltető mellett levő raktárban , így konyharuhán keresztül mély levegőt veszek, s mint egy felbőszült bika rontok ki a lakásból , egészen a kerékpárig, majd futok fel vele a lépcsőn egy tüdővel! Egészen eddig a pillanatig nem tudtam, hogy erre is képes vagyok, de a szükség nagy úr !

Megyek rendíthetetlenül Izméne nyergében a strandra . Közben szidom az eget, hogy sehol nem találunk valami másik lakást , nem szívességből élünk itt. A strand... így hívom a szabad tavat ahol rengeteg császár ruháját viselő emberke szellőzteti a kulalukját. Habár a szauna ahol dolgozom is mezítelen testekkel van tele, azért ott megszokott a látvány , itt meg nem. Állig felfegyverkezem, van nálam víz , törölköző , fülhallgató, és olvasni való . Lángosként sütöm oldalaimat, 20perc hason, 20perc háton. Ekkor ér a felismerés , mennyire jó a nap alatt feküdni , olyan ösztönös , és nem csak a hüllőknél. Annyi jótékony hatása van, kifejezetten a bal vállam fejezi ki tetszését,amit anno’ még vendéglátós koromban haza vágtam, szinte teljesen. Annyira tud fájni , hogy por formájában küldöm neki belsőleg a muníciót , hogy aludni tudjak. Ha meleg van , és éri a nap akkor megszűnnek a kínok . Nyár gyermeke vagyok kéremszépen' ! Pedig majdnem télen születtem . Azt is csodálatosnak látom, mikor háton fekszem csukott szemmel , és a szemhéjamon át szűrődik a fény . Vörösek , lilák , kékek játszanak a retinám előtt , igazán kikapcsolja az embert , hát még egy jó zene ! Teljes az összhang , egészen addig amíg meg kell fordulok, és farkasszemet nézek egy segglyukkal, vagy egy szőrös vaginával, mert tudjuk ezek a németek megadják a módját mindennek, nem szemérmesek .

 Észreveszem magamon , ha rendszeresen napozom nem csak a bőr tónusa lesz szép, hanem erdősödik a haj, a köröm a bőr , és itt lépnek be megint a tudományok : a zsírban felszívódó vitaminok , ráadásul napfény hatására csökken a koleszterin is. Tiszta haszon . Hát akarok én a napon feküdni? Persze, hogy akarok !

Főleg , hogy itt nincsenek záptojás állagú kiscsirkék szaggal, és hozzájuk magas c-t megütve gagyogó felnőttek .

Tömitek a D vitamint ? Ne tegyétek! Ha nem ér napfény , mit sem hasznosul. Na ugye ezt nem sokan mondtak el nektek ? Szóval a D,E ,K ,A vitamin zsírban oldódó , tessék leginkább valódi élelmiszerből pótolni ! Öreg hiba a “no name étrend-kiegészítők” , de ez is csak biznisz. 

Lassan kezd helyre állni a világ rendje , már lassan egy hónapja nem lógok arccal a porcelán csészébe. Csak van haszna a low carbnak, persze a ketonak is. Különös ez, hogy múlnak a rosszullétek , pedig már életem részévé váltak. Ugye, hogy ugye ? Ha folyton problémád van, az feltűnik , de ha hirtelen megszűnik akkor nem számolod mióta tart ez a jólèt . Napját sem tudom mikor ájultam el a wc fölött utoljára. Fura ez , sem hasmenés , sem hányás. Talán végleg révbe értem ? Teszem fel magamnak a kérdést 

Reméljük.

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Április / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 21536
30 nap: 2550
24 óra: 72